VOORDEEL VOOR KEURMERKDRAGENDE GEBOORTEFOTOGRAFEN


Om het Keurmerk Geboortefotografie nog aantrekkelijker te maken bieden wij diverse kortingen voor fotografen aan. Denk aan kortingen op cursussen, fotoalbums en fotoproducten. Maar ook op software voor je albumopmaak of achtergronden voor in je studio. Een suggestie voor meer of ander ledenvoordeel is altijd welkom.

Deskundigheidsbevordering


Gratis vermelding op de kaart van 

De Geboortefotograaf

Alle fotografen met een keurmerk ontvangen 10% korting op de workshops van De Geboortefotograaf. Tevens kun je op de overzichtskaart met geboortefotografen van De Geboortefotograaf laten aangeven dat je het keurmerk draagt en wordt je vrijgesteld van de jaarlijkse bijdrage voor het vermelden op deze kaart.


Lees meer

Fotoalbums en fotoproducten


Eprint/nPhoto

Al meer dan 20 jaar is Eprint uit Dinxperlo (Gelderland) een leverancier voor fotoboeken en fotoproducten. Eprint is bekend (of berucht 😊) geworden om zijn geschroefde losbladige fotoalbums voor de zakelijke markt en de Bloxit Wanddecoratie systemen.

 

Eprint werkt al bijna 10 jaar samen met nPhoto, een van de meest toonaangevende foto vaklabs in Europa, voor uitsluitend professionele fotografen.  Kwaliteit, service en snelle leveringen zijn de speerpunten van nPhoto. Fotoalbums in 7 á 8 werkdagen in huis…. !


Lees meer

Achtergronden 


FOTOACHTERGRONDEN.NL

Fotoachtergronden.nl biedt een zeer ruime en gevarieerde keuze uit fotoachtergronden.

Strepen, stippen, foto’s van houten vloeren of stenen muren, bloemen en landschappen, enz.

In alle gewenste kleuren. Het is slechts een fractie van wat mogelijk is.


Lees meer

Albumopmaak


SMARTALBUMS/ PIXELLU

Pixellu is opgericht door fotografen met een grote waardering voor schoonheid en eenvoud. Het ontwikkelt tools die intuïtief, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Software in het arsenaal van Pixellu omvat albumontwerp, proefdrukken en diavoorstellingen van foto's.


Lees meer

Apparatuur


CAMERALAND

Bij Cameraland vind je alles op het gebied van fotografie, waaronder alle apparatuur voor de professionele fotograaf. Uniek aan Cameraland is dat je al deze apparatuur ook mag testen. Je kunt ook uitstekend bij Cameraland terecht voor het huren, leasen en inruilen van camera's en lenzen.


Lees meer

Fotowedstrijd


THE BIRTH & BEYOND PHOTOGRAPHY AWARDS

Als erkend geboortefotograaf mag je kosteloos één maal per kwartaal een foto insturen naar deze fotowedstrijd die volledig in het teken staat van nieuw leven en jonge gezinnen.


Lees meer

Branding


BROCHURES EN FLYERS

Wanneer jij bent geregistreerd als erkend geboortefotograaf mag iedereen dat natuurlijk weten. Dit kant en klare promotiepakket kan jou daar goed bij helpen.


Lees meer